Retourneren

Annuleren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan teruggestort. De kosten voor retour sturen zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product in de originele staat en verpakking te retourneren. Neem contact op met onze klantenservice om gebruik te maken van dit recht. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Het terugsturen van producten kan naar ons retouradres:

Life Institute
Tijm 3
7892 AD Klazienaveen

Vul ook het Europese modelformulier voor herroeping in en voeg dit toe aan het retourpakket. Dat formulier is hier te downloaden.

Beschadigd product

Wij doen onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Het kan echter voorkomen dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact op met onze klantenservice.

Retour verwerking

Als u een product retour stuurt wordt deze binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om de retour zo snel mogelijk te verwerken is het belangrijk dat u een schriftelijke instructie  invoegt in het retourpakket. Bijvoorbeeld of u het product wilt ruilen of niet.

U ontvangt het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terug stuurt of aangeeft terug te willen sturen.

Let op: de verzegeling van de flesjes mag niet zijn verbroken! Deze kunnen om hygiënische en gezondheidsredenen niet worden geaccepteerd en komen daarom niet voor vergoeding in aanmerking.

Contact

Social

Snel contact